Твърди се, че американски изтребители се качиха да прехванат руски

...
Твърди се, че американски изтребители се качиха да прехванат руски
Коментари Харесай

Американски и руски бойни самолети се сблъскват лице в лице, когато два от ядрените бомбардировачи на Путин бяха забелязани близо до Аляска

Твърди се, че американски изтребители се качиха да прехванат съветски нуклеарни бомбардировачи, когато се сблъскаха лице в лице с два бойни самолета Владимир Путин ситуирани покрай крайбрежията на Аляска.

Руският министър на защитата призна, че неговите тромави стратегически бомбардировачи „ Мечка “ са се „ появили покрай крайбрежията на Аляска “ по време на 11-часов полет над Берингово море. Москва сподели: „ На избрани стадии ракетоносачите бяха придружавани от изтребители на непознати страни “.

В фрагменти от съветското министерство на защитата военен аероплан от Националната въздушна армия на Аляска, част от Военновъздушни сили на Съединените щати, очевидно е маркиран с буквите AK и номер 304 на опашната си перка. Такъв е и съветският ескортен изтребител Су-30СМ.

„ Два стратегически бомбардировача-ракетоносци Ту-95МС от далечната авиация на съветските Върховен касационен съд направиха планов полет във въздушното пространство над неутралните води на Берингово море покрай западния бряг на Аляска “, споделиха от министерството...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР