София е особен град, заяви лидерът на БСП - София

...
София е особен град, заяви лидерът на БСП - София
Коментари Харесай

Паргов убеждава, че Мая Манолова ще обедини леви и десни столичани

" София е необикновен град ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов пред делегатите на столичната конференция, която би трябвало да го издигне за лидер на листата на алените за локалните избори и да утвърди претендентът за кмет в София.

За следващ път влизаме в борба с нашия дълготраен конкурент ГЕРБ , само че този път е друго, тъй като сме покрай успеха , счита водачът на столичните социалисти. Паргов сподели още, че " В София падат държавни управления ". Работата на столетницата на тези избори е да си върне доверието на левите по убеждения, които обаче не гласоподават.
 Манолова може да бие ГЕРБ в София, безапелационен Свиленски
Манолова може да бие ГЕРБ в София, безапелационен Свиленски

Днес Българска социалистическа партия - София взема решение дали да поддържа някогашния омбудсман

Калоян Паргов подчертава върху отчуждението в София. Общината пусна пелена пред очите на своите жители , посочи водачът на БСП-София, съгласно който гражданското неодобрение на столичани нараства. Накъдето и да се огледаме, се натъкваме на всеобщо неодобрение, акцентира Паргов. Столичани получават напудрени доклади вместо решения на проблемите си, сподели още той.

Нашата поддръжка се уголемява, уверен е социалистът. Време е и ние сме на ход, съобщи той. Вече не сме в изолираност , похвали се водачът на Българска социалистическа партия -София.
 Земеделски национален съюз поддържа Мая Манолова за кмет на София
Земеделски национален съюз поддържа Мая Манолова за кмет на София

Политическият съюз се аргументира с това, че София има потребност от ново ръководство

Паргов регистрира общите цели на левите и десните в столицата и даже допусна, че на втори тур те ще са дружно . Неговата упоритост е да се отстрани безспорното болшинство на ГЕРБ в СОС . Ляв кмет е неговата друга цел . Победата на бъдещите локални избори минава през победа във всички региони, сподели Паргов.

Изходната позиция на левите в тези избори в София е на втора политическа мощ, само че доста покрай първата позиция. Кампанията няма да е почтена, допусна той. Дори чака брутална и мръсна игра . Опонентът щял да употребява всички подходи да спре алените. Изобилие от черен ПиАр чака още водачът на БСП-София.
 Манолова не се опасява от компромати, а от малоумие
Манолова не се опасява от компромати, а от малоумие

Разчита на продкрепата на всички, които желаят да се промени моделът на ръководство в София

" Когато ни плюят, не можем да се вършим, че ни вали дъжд ", акцентира Паргов. Въпреки това, той желае рецензиите на левите да са в нужната посока и грешките на ръководещите . София не е България, само че София е значима част от България, уточни още водачът на столичните червени.

Промяната в България стартира от София , посочи Паргов. А за столицата той акцентира: " Тук всеки площад и всяка улица са заредени с политически темп и напрежение ". Тук даже импровизиран митинг може да завихри политически вихър в народен мащаб. Тук се твори и се образува държанието на институциите. Тук се раждат концепциите и тук се дефинират посоките за развиване на страната . ", съобщи той.

През последните десетина години София се формирала като цялост от хора, които са тук или идват, защото получават по-добра работа и по-прилични приходи. София се трансформира в инцидентен общ брой от човеци, загуби облика и характерността си на общественост , уверен е той. Затова волята за смяна би трябвало да е водеща, заръча той на съпартийците си.

Той желае да се нанесе на есен съкрушителния удар на модела на ръководство на ГЕРБ. На Българска социалистическа партия й би трябвало символна победа, уточни Калоян Паргов. Пробив не може да се направи с партийна кандидатура , предизвести той. Единствената опция да нанесем удар е Мая Манолова, съобщи той. Именно тя имала капацитета да донесе успеха на алените в столицата . Бившият омбудсман можела да притегли и десните.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР