София. България има нужда от редовно правителство, трети избори за

...
София. България има нужда от редовно правителство, трети избори за
Коментари Харесай

Деница Сачева, ГЕРБ: България има нужда от редовно правителство, трети избори за в рамките на една година биха ни върнали много назад

София. България има потребност от постоянно държавно управление, трети избори за в границите на една година биха ни върнали доста обратно. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ в 8 МИР Добрич Деница Сачева в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия .

Относно околните резултати на ГЕРБ и „ ИТН “, които предвиждат социолозите, и с протегна ръка ли са към момента, Сачева разяснява: „ Занимаваме се професионално с политика. Говорим само и единствено за политики, стратегии и платформи. Ако се откри общо сечение сред политиките, които ние предлагаме в едно ръководство и техните, тогава може да се приказва за поддръжка. На този стадий от Има Такъв Народ отхвърлят диалог освен с нас, само че и с другите партии. Много малко сякаш са концепциите им за съответни политики, доста повече са за персони “.

„ България има потребност от постоянно държавно управление. Вярвам, че това се усеща от всички български жители, от бизнеса, от обществените сътрудници. Със сигурност би трябвало да се откри нужният компромис. Трети избори за България в границите на една година биха ни върнали доста обратно “, изясни тя.

Сачева разясни, че коалиция сред ГЕРБ с Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи няма по какъв начин да има. „ Имаме и партийни решения по този мотив. Що се отнася до „ Демократична България “, като част от ЕНП, евентуално бихме могли и този път на създадем нужното, само че не и в случай, че се слагат ултиматуми и невъзможни за реализиране условия. диалозите би трябвало да са политики. Сложили сме ясни червени линии за политиките, които желаеме да организираме “, сподели още тя.

По думите ѝ ограниченията за подкрепяне на туризма, ресторантьорството, превоза, би трябвало да продължат. „ Мерките би трябвало да продължат най-малко докрая на годината “, разясни тя.

Според нея е политически популизъм да се приказва, че преизчисляването на пенсиите е панацея. „ По-справедливото решение евентуално е обвързвано с увеличение на %, с който се осъвременяване пенсиите по швейцарското предписание “, добави Сачева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР