София. Автомагистрала Рила е част от толкова жадувания от всички

...
София. Автомагистрала Рила е част от толкова жадувания от всички
Коментари Харесай

Петър Мутафчиев, Форум за балкански транспорт: Автомагистрала Рила е част от толкова жадувания от всички българи коридор № 8

София. Автомагистрала " Рила " е част от толкоз жадувания от всички българи кулоар № 8. Това сподели Петър Мутафчиев, ръководител на Управителния съвет на Форума за балкански превоз и министър на превоза в интервала 2005-2009 година по време на кръглата маса " Автомагистрала " Рила " - съгласуваност, коридори и вероятности ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Много е значимо, когато се построява инфраструктура, сред нея да има съгласуваност. Имаме доста неприятен образец с автомагистралите " Тракия " и " Марица ". Това са две автомагистрали, които във възела, където се събират, няма връзка сред Бургас и Свиленград. Време е да покажем, че има политическо мислене и да кажем, че е належащо да се свържат всички автомагистрали в България. Неслучайно всички идват и до София. Това ще даде една сериозна опция за това да не се концентрира директния трафик през столицата на страната, което основава усложнение във връзка с екологията, във връзка с сигурността на движеинето и във връзка с времето за напредване от една до друга точка в страната ", сподели още Петър Мутафчиев.

Според него както трява да е подготвена железницата, по този начин би трябвало да е сме подготвени с пътищата.

" Това, че построяваме пътна инфраструктура, не значи, че опонира на устойчивото икономическо развиване, на екологическите фактори, цел 2 и така нататък Когато имаш добре проведена и построена пътна инфраструктура, която дава опция за бързо напредване, то тя играе позитивен резултат ", съобщи още той.

" Надявам се през днешния ден със мненията, мненията на всички вас, да успеем да убедим и представим плана с неговите резултати, с неговата икономическа успеваемост за построяването му и това, че той ще докара до съществени триумфи за развиването на другите райони ", уточни още Петър Мутафчиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР