Софи Маринова е една от най-търсените фолк певици у нас

...
Софи Маринова е една от най-търсените фолк певици у нас
Коментари Харесай

Софи Маринова разкри за какво харчи парите си

Софи Маринова е една от най-търсените фолк певици у нас и държи един от високите възнаграждения в сектора. Всеизвестен факт е, че парите изтичат сред пръстите й и Софи не може да се види с пари, колкото и да получава на месец. 

Нейни колежки й се чудят на акъла и недоумяват по какъв начин може да изкарва над 100 бона месечно и към момента да няма свое лично жилище. Най-накрая Софи си призна защо харчи най-вече пари. Ще се хванете за главата от заниманието на певицата, поради което не може да задържи пари в себе си. 

Ромският славей не крие, че съществена част от хонорарите ѝ отиват за първокласни возила. Фолк дивата не е почитателка на високите скорости и избира удобните коли пред бързите.

Не е загадка, че фолк изпълнителите прекарват огромна част от времето си в своите коли и те са като втори дом за тях. На въпроса кое е най-интересното нещо, което наложително има в колата си, Софи Маринова отговори:

„ Колата ми е доста празна! Виждам доста сътрудници носят костюми, парфюми, всичко. Защото там живеем. Аз обаче си потеглям от у дома облечена, гримирана. В колата имам чадър единствено. Ако вали, да сляза с чадър. Имам и куфар и с тоалетни такъми, четка, паста за зъби. Но тоалети не нося! Защото обичам, като обикалям България и във всеки град си имам обичан магазин, в който оставям целия си хонорар. “

Софи Маринова разкри, че първият автомобил, който си е купила, с цел да пътува по участия е бил Москвич. Много премеждия създавало соц возилото на гласовитата изпълнителка и напълно скоро откакто го взела, решила да го размени с чисто нова Лада.

„ Първата ми кола беше Москвич 12-так. И като запуши и като се отвори капака, вода хвърчи. Много издънки имаше. После беше Лада и качих равнището. Може да звучи смешно, само че преди 30 години Москвича си беше първокласна кола. Беше си супер! Парите постоянно съм си ги давала за коли, тъй като аз там пребивавам “– показа Софи пред камерата на Фен ТВ.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР