Соченият за кокаиновият крал Евелин Банев – Брендо получи окончателна

...
Соченият за кокаиновият крал Евелин Банев – Брендо получи окончателна
Коментари Харесай

ВКС осъди Брендо на 6 години затвор, той изчезна

Соченият за кокаиновият крал Евелин Банев – Брендо получи дефинитивна присъда от 6 години затвор, само че към този момент 10 дни никой не знае къде е той, с цел да бъде наведен зад решетките и присъдата да бъде изпълена.

Брендо е наказан от висшия касационен съд за присъединяване в незаконна група за пране на пари, а решението на магистратите е излязло на 26 април. Заради измененията в закона, с които се забрани влезнали в действие неоправдателни решения да бъдат оповестени, преди наказаният да е вкаран в пандиза, решението към момента не е оповестено на уеб страницата на Върховен касационен съд, написа вестник Монитор, базирайки се на източници в правосъдната система. Самият Банев е на независимост против „ подписка “ и има наложена преди няколко години възбрана да напуща страната.

Това е третата му ефикасна присъда в границите на 1 година Преди това той бе наказан от Румъния на 10 година и половина затвор за трафик на 51 кг кокаин и в Италия - на 20 година по така наречен спекулация “Кокаинови крале”. У нас делото му продължи 12 година Разследването стартира през 2006 година 4 години по-късно то влезе в съда. Освен Банев, подсъдими са някогашната му брачна половинка Моника Добринова, сестра и Десислава Дишлиева, вдовица на разстреляния през май 2005 година Константин Дишлиев, и братът на Банев - Симо Карайчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР