Собствениците на Манчестър Юнайтед – американската фамилия Глейзър, категорично е

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед – американската фамилия Глейзър, категорично е
Коментари Харесай

Глейзър пак не искат да продадат Манчестър Юнайтед

Собствениците на Манчестър Юнайтед – американската фамилия Глейзър, изрично е отказала да продаде клуба. За това осведоми най-богатият британец сър Джим Ратклиф, който имаше сериозен интерес към акциите на „ алените дяволи ”.

Семейство Глейзър е съществено недолюбвано от почитателите на Манчестър Юнайтед в последните години. Привържениците на клуба от „ Олд Трафорд ” постоянно провеждат митинги против американците и апели да продадат клуба. Към този миг обаче, Глейзър са безапелационни, че нямат никакви планове да се разделят с една от най-скъпите си придобивки.

69-годишният Джим Ратклиф, който се провали и в опитите си да закупи Челси през май тази година, е имал среща с братята Жоел и Аврам Глейзър, които главно дърпат конците на „ Олд Трафорд ”.

Манчестър Юнайтед е благосъстоятелност на семейство Глейзър от 2005 година.

“Клубът се има от шестте деца на Глейзър и те не желаят да го продават. Срещнах се с Джоел и Аврам и мога да кажа, че те са най-милите хора. Истински джентълмени. Ако клубът беше за продажба през лятото, може би щяхме да опитаме след случилото се с Челси. Не можем обаче да стоим и да чакаме с вяра, че един ден Манчестръ Юнайтед ще бъде разгласен за продажба ”, разяснява Ратклиф пред Financial Times.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР