Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев публикува стопкадър и

...
Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев публикува стопкадър и
Коментари Харесай

Гриша Ганчев публикува две спорни положения от мача с Локомотив

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев разгласява стопкадър и видео с две от противоречивите обстановки на снощния дуел сред " алените " и Локомотив (Пловдив), приключил 1:1. Както е известно, изпълнителният шеф на клуба от " Българска войска " Филип Филипов разгласи след срещата, че " алените " ще пуснат тъжба против съдийството на Драгомир Драганов. 
 От От " Армията ": Не желаеме повече този човек да свири на ЦСКА! Недопустимо е
Ганчев разгласява в " Инстаграм " видео на обстановката, при която Брадли де Нойер беше повален в наказателното поле на " смърфовете ", само че Драганов не уточни бялата точка. Бизнесменът пусна и стопкадър на гола на Ерик Сорга за 1:1, при който реферът се съветва с VAR и анулира засадата, която беше отсъдена в началото.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР