Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев смята че битка за титлата

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев смята че битка за титлата
Коментари Харесай

Гриша Ганчев честити титлата на "Лудогорец" и обяви, че ще им подари шлифовалка

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев счита че борба за купата в Първа лига към този момент няма. Бизнесменът присъстваше на представянето на книгата на именития футболист и треньор на алените Аспарух Никодимов, след което приказва пред медиите.

" Отборът ни е прелестен, супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, тъй като купата е в оня град. Поздравяваме ги, ще им пратим един непретенциозен подарък – една шлифовалка да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, тъй като доста хора са работили по този метод ", сподели Ганчев.

Червените бяха покрай " Лудогорец ", само че изгубиха преди 10 дни в Разград с 2:3, макар че повеждаха два пъти на стадиона на първенците. Според притежателят на ЦСКА борбата следващата година ще е забавна, само че за втората позиция.

" Догодина също ще е доста забавно шампионата. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят обикновено, те ще се борят за втората позиция, другата е капарирана ", добави предприемачът.

ЦСКА има още един мач с " Лудогорец ", който е на 5 май, когато алените оповестиха че ще честват 70-годишен празник. Двубоят ще бъде на Националния стадион " Васил Левски ".

" Не мисля, че победа на 5 май би трансформирала нещо, тъй като то доста подизпълнители, доста нещо ", приключи притежателят на ЦСКА.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР