Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и много хора това ги дразни

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на почитатели. В в детайли видео изявление пред формалния уебсайт той не спести мнение по най-важните и наболели тематики.

ТОПСПОРТ ви предлага първата част от изявлението му:

" Много неточности направих. Мисля, че всичко е поправимо. Една от грешките ми е, че се доверих напълно на управителни фактори в страната поради стадиона. Като се има поради, че те са професионални и лъжци и останах с пръст в устатата. Има небосвод и ще бъде поправено това. Не съм експерт, ПР, регистрирам го като неточност. Мисля си, че ще се вземат доста огромни ограничения и ще се види смяната.
 Въпроси и отговори: Цялото изявление на Гриша Ганчев (ВИДЕО)
Въпроси и отговори: Цялото изявление на Гриша Ганчев (ВИДЕО)

Вижте какво сподели притежателят на ЦСКА

Клубът няма условия, с цел да има съвременен почитател магазин, както е в " белите страни ". Имахме контракт с " Адидас ", където имахме проблеми, макар че е международен бранд. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че идващите няколко седмици ще се види радикално друго отношение на клуба към това перо.

Съжалявам за промяната на Стамен Белчев и на Нестор Ел Маестро. За да угодим на избрани групи, само че си мисля, че няма да се случва повече това. Работата е от заран до вечер на треньорите, а не по през целия ден на телефона, срещи с почитатели, публицисти и все казусът е, че тези дето дават парите са огромните отпадъци, а ние сме съвършените. Всички, които минаха през ЦСКА, къде са в този момент. Моя неточност е, че не съм уцелил на треньор. Съвременният треньор преди всички е психолог, а след това към този момент се печели и със познания, това е цялата история.

Много ме нервират някои треньори. Сядаме, приказваме, минават 1-2 месеца, бият по 1-2 мача, приказките са забравени, той си знае, че някой там си му е дал кураж и почва да плюе. На него му е обяснено всичко, преди да стартира, само че единствено и единствено да се добере до контракта. Кой треньор, като махна Белчев и Нестор, създаде състезател. Ние не сме Реал, с цел да купуваме съвършените. Затова се заплаща на треньорите... Оттук нататък още не сме взели решение какво да вършим. Който е идващият треньор, би трябвало да знае, че би трябвало да създава играчи. Кой ще пристигна в тази джунгла. Това е непоносимо, което се случва. Ок, ще бъде разрушен този монопол. Проблемът ми на мен е, че не влизам в комбинации и доста хора това ги нервира. Много са подли ударите. Свикнал съм да ме бият цялостен живот, ще устоя и това.

Няма по какъв начин един треньор да ти споделя - абе, ти ми дай парите, аз ще се оправя. Аз и моят съучастник сме вкаралите парите в клуба и някой, който знае събиране единствено, желае да ги харчи. Това няма по какъв начин да стане. На всеки треньор сме му казвали - избери си нещо, което ни е по джоба. Стойчо Стоилов не работи в клуба от една година. Големият му проблем е, че е доста почтен. Той не влиза в комбинации. Той им а натъртено око за футболисти. За 20 години ми го е потвърдил. Той каквото мисли, го споделя. Опорката, че се меси в работата на треньорите. Извикайте ги обществено и ги питайте треньорите, дали е по този начин. Когато Стоилов докара Санкаре, мисля си, че подобен състезател няма да има повече. Направи се всичко допустимо, с цел да се изгони от ЦСКА. Сложно е за пояснение всичко. Отчитам грешките си, че не работихме за хората, които обичат клуба ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР