Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че има нов

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че има нов
Коментари Харесай

Крушарски: Имам нов финансов партньор, с когото ще ръководим "Локомотив"

Собственикът на " Локомотив " (Пловдив) Христо Крушарски съобщи, че има нов финансов сътрудник, който " влиза 50:50 с мен ". Бизнесменът не назова името му, само че сподели, че скоро ще се разбере кой е.

Крушарски изясни, че ще управлява клуба дружно с новия си сътрудник. За задачата са задвижени промени в управителния съвет. " Той има двама индивида в него. Ще има доста промени. Ние не сме толкоз богати, че да пилеем. Ще понижаваме разноските и ще усилваме приходите ", уточни той пред " Диема спорт ".

" Преди време започнах да приказвам, че ще стартира да спечелвам. Миналата година имах под 2 милиона (лева) разноски, а тази година разноските ще са нулеви. Много хора не имат вяра в това. Бюджетът на " Локомотив " е 4.5 милиона лв.. Нашият бюджет не скача фрапантно. Сега акцентираме повече на млади футболисти и в тима влизат главно младоци. Постепенно ", сподели Крушарски.

" При нас няма дисбаланс в заплатите, няма и да го има. За да вдигаш разноските, би трябвало да видиш от кое място ще ги избиеш. Пари наготово няма. Ще има промени и в това отношение след Нова година. Ще увеличим взискателността. Който не се раздава на терена, сяда на пейката. Бирсент Карагарен и още един се славят, че са ми най-близки, само че те са най-потърпевши от това. Всеки би трябвало да си вади хляба. "



Крушарски през февруари.

Той изясни, че след нов човек на поста няма да бъде назначаван. " Ще търсим управител. Засега (треньорът) Александър Тунчев ще извършва тази роля. "

Крушарски сподели още, че е вкарал порядък в " Локомотив " и тимът е посочил същинското си лице.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР