Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи култово изказване след

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи култово изказване след
Коментари Харесай

Крушарски: Това ако беше мач, аз съм Роналдо! На тия ще им играем с юношите

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи паметно изявление след дербито сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Шефът на " смърфовете " се изрече с подигравка за класата на двата тима.
 Исторически мач и огромно представление сред двата ЦСКА! Новакът изненада любимеца (видео+галерия)
" Това в случай че беше мач, аз съм Роналдо. На тия ще им играем с юношите. Гледам тия мачове, с цел да направя параленост къде сме ние. Вие, в случай че разбирате от футбол, би трябвало да давате действителна оценка защо иде тирада. ЦСКА против ЦСКА ли? Може да има и 100 ЦСКА, какво значение има?! Важното е да има игра. Да има футбол, но не виждам спектакъл тук. Локомотив е най-отгоре. Тая игра, която виждам, след няколко дни ще ви кажа кой е първенецът.  ЦСКА 1948 - ЦСКА-София @@@
Казах на Чавдар кой ще вкара гола, той не вярваше. Казах му тъкмо и Камбуров го набута. Е, не можах да се развеселявам чак толкоз, тъй като си имаме някакви персонални такива дрязги, само че това си е наша работа ", сподели Крушарски. efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Ботев (Пловдив) 18:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР