Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич сериозно обмисля варианта да

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич сериозно обмисля варианта да
Коментари Харесай

Собственикът на Ботев Пд обмисля преместване на школата си в Дубай

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич съществено обмисля разновидността да реалокира школата си Виста, която е основана в съветския град Геленджик, към по-топла дестинация.

Най-вероятно изборът ще падне върху петролното емирство Дубай, където пловдивчани ще отидат на зимна подготовка за втора поредна година. Там предприемачът ще има опцията да огледа още терени за плана си.

Проблем с базирането на академията в Русия идва и от обстоятелството, че страната сега е отвън интернационалния футбол с решение на ФИФА поради войната против Украйна.

Академията в черноморското градче се употребява от Зингаревич за селектиране на млади гении, най-вече от Африка.

Там играчите се развиват, приспособяват към условията на европейския футбол, след което се продават или пък идват да играят мъжки футбол в Ботев (Пловдив).

До предходната година футболната империя на съветския милиардер включваше и датския Фремад Амагер в локалната втора дивизия.

Но на 14-и декември 2021-а медиите в скандинавската страна оповестиха, че Фремад е продаден на американската инвеститорска компания SCP Waterfront с президент Джош Уолъс.
















































--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР