Собственикът на Берое Ернан Банато заяви, че очаква звездното попълнение

...
Собственикът на Берое Ернан Банато заяви, че очаква звездното попълнение
Коментари Харесай

Собственикът на Берое: Очакваме Себастиан Вия да направи революция в българския футбол

Собственикът на Берое Ернан Банато съобщи, че чака звездното попълнение на тима Себастиан Вия да направи гражданска война в българския футбол.

„ Себастиан Вия прави гражданска война освен за нашия град Стара Загора, само че и за цяла България като цяло. Той е състезател, който никой от клубовете тук не може да се похвали, че има. За нас е огромна привилегия и задоволство да имаме Себастиан в редиците си “, показа Банато в изявление за „ Noticias RCN “.

„ Най-вече се веселя, че всички хора тук могат да се любуват, тъй като в действителност е доста значимо за нас да имаме състезател като Себастиан Вия. Отборът ни е млад и се събра неотдавна, тъй като неотдавна поехме и клуба, само че се надяваме, че момчетата ще бъдат инфектирани освен от качествата, само че и от маниерите и работата, които Себастиан показва професионално всеки ден “, добави той.

„ Малко по малко, явно реализираме по-добри резултати в локалната лига и мислим за присъединяване в европейските клубни шампионати “, сподели още Ернан Банато.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР