Собствен производствен комплекс изгражда в Габрово фирма Аванс трейд, като

...
Собствен производствен комплекс изгражда в Габрово фирма Аванс трейд, като
Коментари Харесай

Български производител инвестира 6 млн. лева в модерен козметичен завод

Собствен индустриален комплекс построява в Габрово компания " Аванс трейд ", като първият му стадий към този момент е подготвен и стартира произвеждане на мокри кърпички, в това число - такива от марката " бебо ", особено предопределени за най-малките.

Детайли : Заводът е на повърхност от 2800 квадратни метра. Двете му линии са с потенциал от 200 биоразградими кърпички в минута при цялостна автоматизация на произвеждане и пакетиране.

Чистотата на продукцията и сигурността ѝ за бебешката кожа се подсигурява с 9 степени на филтриране на водата за разтворите, с които се напояват кърпичките.
 Снимка 633392
Заводът ще създава както личните марки на " Аванс трейд ", по този начин и продукция за сътрудниците на компанията. През първата година на новото произвеждане ще бъдат отворени 25 работни места.

В прав текст : " Нуждата да стартираме лично произвеждане идва осем години след основаването на личния бранд " бебо ". Отговорността, когато създаваш артикули за грижата за кожата и дома на бебетата, е голяма и изисква безкомпромисно качество. Работим със лични формули на козметичните артикули, създадени от наш екип. Осигуряваме сами съставките за формулите. Единственият метод да затворим цикъла и да осигурим цялостен надзор върху качеството, е да поемем напълно индустриалния развой ", е представен в формалното известие да споделя Николай Умников, създател на " Аванс трейд ".
 Снимка 633391
Контекст : Продуктите на " бебо " се употребяват за грижа за кожата на новородените в 45 от най-големите лечебни заведения у нас, показват от компанията, като допълват, че са най-големият производител донор на неонатологичните и АГ отделенията у нас.

Какво следва: Следващият стадий от построяването на завода ще е обвързван точно с производството на козметичните артикули на " бебо ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР