Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Пламен Даниелов

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Пламен Даниелов
Коментари Харесай

Пламен Данаилов: На София и липсва една интегрирана система за управление на трафика

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Пламен Даниелов сподели, че митингите сигурно се отразяват на цялостната политическа конюнктура в страната. „ Европейска комисия през днешния ден сподели, че са приели териториалните проекти, имат 2 месеца да ги прегледат. Протестите са учредени, само че държавното управление без да се съобрази техните стремежи към този момент е изпратил опит за предоговаряне,но не това, което те желаят ".

Аз имам много години трудов стаж преди да бъда консултант и аз съм роден в София, изясни Даниелов. „ Мисля, че моята подготвеност ще помогне доста на софиянци парите на града да се ръководят добре. На София и липсва една интегрирана система за ръководство на трафика. Такава система ще помогне да не седим в запушване в целия град заран и вечер, когато отиваме и се връщаме на работа ".

Друг огромен проблем е, че собствеността на Столична община не се употребява интензивно, добави Даниелов. „ Трябва собствеността да вземем за пример да се употребява за спортни потребности. Столична община главно продава своите парцели, само че не обновява своя жилищен фонд. Столична община е с минимум лични жилища ".

Бюджетът на Столична община е малко над 2 милиарда лв., само че може да бъде ръководен самодейно и освен да се продават парцелите, а да се употребяват опциите да получава повече парцели, счита Даниелов. „ Корупцията в публичните поръчки също би трябвало да бъде спряна. Не мисля,че градът се ръководи транспарантно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР