Снощи се изиграха ревааншите от осминафиналите в Лига Европа. Станахме

...
Снощи се изиграха ревааншите от осминафиналите в Лига Европа. Станахме
Коментари Харесай

Проследете жребия за 1/4-финалите в Лига Европа със Sportal.bg

Снощи се изиграха ревааншите от осминафиналите в Лига Европа. Станахме очевидци на оспорвани мачове и трагични развръзки, а в две от срещите крайният победител беше избран след продължения. Голямата изненада е отпадането на рекордьора по трофеи от шампионата Севиля. Андалусийци се предадоха след 120-минутна борба със Славия (Прага).

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Сред четвъртфиналистите има по два тима от Испания (Виляреал и Валенсия) и Англия (Челси и Арсенал). С по един представител са Германия (Айнтрахт Фр), Италия (Наполи), Португалия (Бенфика) и Чехия (Славия Пр).

Жребият за 1/4-финалите ще стартира в 14:00 часа българско време в централата на УЕФА в Нион. Няма да има сложени и непоставени отбори. Отборите, изтеглени първи в двойката, ще са домакини на първите мачове. Ако Арсенал и Челси се паднат да домакинстват в една и съща вечер, семействата на мачовете на “топчиите” ще бъдат разменени. Правилото в такива случаи дава преимущество на тима с по-предно класиране в съответното състезание през предишния сезон, т.е. Челси.

След изтеглянето на 1/4-финалните двойки, ще научим и евентуалните противници на полуфиналите. Ще стане ясно и от коя двойка ще бъде излъчен символичният хазаин на финала в Баку.
Важните дати:
11/18 април: четвъртфинали
2/9 май: полуфинали
29 май: край Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 14 март  Славия Прага 4:3краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР