Снощи около 23:00 ч. е възникнал пожар в Центъра за

...
Снощи около 23:00 ч. е възникнал пожар в Центъра за
Коментари Харесай

Пожар горя в център за младежи с увреждания в Русе

Снощи към 23:00 ч. е зародил пожар в Центъра за настаняване от фамилен вид на младежи с увреждания „ Любов “ в Русе. Освен огнеборци, в гасенето са се присъединили патрули на Министерство на вътрешните работи, както и чиновници от центъра, оповестява Българска национална телевизия.

От постройката сполучливо са евакуирани 11 младежи на възраст сред 22 и 30 години и двете дежурни болногледачки, оповестяват от Общината. Няма потърпевши хора.

На двама служители на реда е бил обезпечен О2 след почувстван дискомфорт от вдишаните газове по време на евакуацията. Всички младежи са прекарали нощта в прилежащия Център за настаняване от фамилен вид на младежи с увреждания „ Надежда “. След изработен оглед е открито, че пожарът е провокиран от дефектирал сушилен уред, ситуиран в сутерена. Електрозахранването в центъра е прекратено. Сградата има построена пожароизвестителна система, която е сработила.

Днес се прави оглед на вредите и пространствата. Прави се обзор на инсталациите, като са известени и застрахователните институции. Разчистват се засегнатите пространства, с цел да могат да се върнат младежите в мястото за живеене, с което са привикнали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР