Снимките на новия Батман“ са спрени, тъй като британският актьор

...
Снимките на новия Батман“ са спрени, тъй като британският актьор
Коментари Харесай

Спряха снимките на новия ``Батман``, Робърт Патисън е с коронавирус |

Снимките на новия „ Батман “ са спрени, защото английският артист Робърт Патинсън, който е в ролята на супергероя от Готъм сити, е дал позитивна проба за COVID-19, съобщи Би Би Си.

Холивудското кино студио „ Уорнър брос “, което продуцира кино лентата, разгласи, че член на продукцията е дал позитивна проба, само че не уточни името му. Според американски медии това е точно Патинсън.

Снимките на „ Батман “ бяха обновени единствено преди 3 дни северно от Лондон, след прекъсването им в средата на март поради пандемията.

Предстоят още най-малко 3 месеца фотоси по кино лентата, а излизането му на екран към този момент беше отсрочено за октомври 2021 година

34-годишният Патинсън стана прочут най-много с ролята си на върколак в поредицата „ Здрач “. Самият той още не е коментирал известията.

Междувременно стана известно, че още трима играчи на френския ПСЖ са дали позитивни проби. Преди дни беше обявено, че трима футболисти на Пари Сен Жермен са положителни за COVID-19. Според медиите, става въпрос за Неймар, Анхел ди Мария и Леандро Паредес.

На 10 септември парижани гостуват на Ланс в мач от първи кръг на шампионата. Според разпоредбите на лигата, отборните подготвителни сесии би трябвало да бъдат анулирани, в случай че клуб има четири позитивни теста, като са вероятни и отлагания на дуели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР