снимки: ПетелЗрелищен въздушен спектакъл на италианските акробати и актьори Андреа

...
снимки: ПетелЗрелищен въздушен спектакъл на италианските акробати и актьори Андреа
Коментари Харесай

Вижте в „Петел“: Страхотно начало на театралния фестивал във Варна, очаква ни силно продължение

снимки: " Петел "

Зрелищен въздушен театър на италианските акробати и артисти Андреа и Лука Пиалини накара феновете на площад „ Независимост “ да ахнат в първата вечер на 26-ото издание на Международния сценичен фестивал „ Варненско лято “.

С доста придвижване по отвесната сцена, те описаха съвсем без думи история, за гонене и и завършения, която очарова и развълнува публиката, а също по този начин я накара да се посмее. 





Днес се демонстрира различен значим акцент от програмата на МТФ „ Варненско лято “ - необикновената и новаторска режисура на чеховите  „ Три сестри “ на спектакъл „ Красный факел “, Новосибирск. Заснетото зрелище, което се демонстрира по света при голям триумф, ще бъде прожектирано от 14:00 в зала „ Европа “ на ФКЦ (следващата прожекция ще е на 5 юни, още веднъж там в същия час).
Наричат 32-годишния режисьор Тимофей Кулябин „ вундеркинд “ на новия съветски спектакъл. На сцената на театъра в Новосибирск той слага Чеховата класика „ Три сестри “, въвличайки феновете в напълно ново прекарване и нов метод на схващане. През цялото време всички артисти извършват своите функции на жестомимичен език. Представлението е издигнато като хореографска и музикална партитура с жестове и тон. Сензационната и красива режисура към този момент сполучливо се показва на огромните европейски подиуми във Виена, Париж, Тулуза, Сибиу, Атина и други

Цялата стратегия на МТФ " Варненско лято " можете да видите тук.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР