снимки: ПетелПостоянното задържане под стража е изключение за непълнолетните деца,

...
снимки: ПетелПостоянното задържане под стража е изключение за непълнолетните деца,
Коментари Харесай

Първо в Петел: Убийство с изключителни агресия, бруталност и цинизъм: Ето защо 14-годишният Денис остава зад решетките

снимки: " Петел "

Постоянното задържане под стража е изключение за малолетните деца, само че в тази ситуация става въпрос за извънредно тежко закононарушение. Това беше главният аргумент, с който съдът остави 14-годишния Денис Живков за непрекъснато в ареста. Той е упрекнат за убийството на 53-годишният скитник Красимир Куртев в съучастничество с друго, 13-годишно момче.

От съвещанието на Окръжния съд във Варна за установяване на мярката за задържане на 14-годишния Денис стана ясно, че той към този момент е признал присъединяване си в закононарушението и е съдействал на проверяващите. „ Искам да видя майка си и татко си “, сподели Денис пред съда. Изясни се също, че родителите му упражняват някакъв надзор върху него, само че той явно не е задоволителен.



Денис Живков няма регистрации в Детска педагогическа стая, както и не е правил други незаконни действия, за които да му е търсена отговорност. Въпреки това прокуратурата посочи, че той има проблеми с дисциплината в учебно заведение и е слаб възпитаник. При следствието са събрани свидетелства, че той и различен път е проявявал експанзия, главно към възрастни хора.



„ Той е на 14 години и четири месеца, единствено преди четири месеца нямаше да е в тази зала “, съобщи отбраната на Денис в правосъдната зала. Това обаче не склони съдията да пусне малолетния в домакински арест. Решението той да остане зад решетките беше учредено на високата степен на социална заплаха на осъщественото закононарушение, както и на метода на осъществяване – с изключителни експанзия, грубост и цинизъм.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР