Снимки инстаграм: Еда Едже е разкрита, Шевал Сам издаде най-голямата

...
Снимки инстаграм: Еда Едже е разкрита, Шевал Сам издаде най-голямата
Коментари Харесай

Еда Едже е разкрита, Шевал Сам издаде най-голямата й тайна

Снимки инстаграм: Еда Едже е разкрита, Шевал Сам издаде най-голямата й загадка

Преди една две седмици Еда Едже, която играе Йълдъз в „ Опасно прелъщение “ по БТВ, отхвърли, че е бременна от мъжа си Буграхан Тунджер.

Изглежда обаче леко е послъгала.

Една от най-обичаните турски актриси – Еда Едже, която влезе в сърцата и домовете на феновете посредством героинята си Йълдъз чака първа рожба.

Няколко месеца след обилната сватбена гала, където Еда сподели „ да “ на избраника си Буграхан Тунджер, пристигна и тази щастлива вест.

Макар самата Еда да не е удостоверила публично за предстоящата наслада доста нейни почитатели към този момент я поздравяват в обществените мрежи.



След тежките и изморителни 5-годишни фотоси на един от най-успешните сериали „ Опасно прелъщение “, който я изстреля на върха на турското кино, тя съобщи, че ще си даде отмора и ще се отдаде на фамилията.

Това удостовери и най-близката й другарка, известната турска звезда Шевал Сам. Пред турски медии тя сподели: „ Имаме вести, чакахме да се удостовери. Ставам вуйна, щастлива съм. “

Бъдещата майка, избира да изживее тези мигове надалеч от светлините на прожекторите, защото е едвам в първия месец от бременността си.

Красивата актриса, която се вълнува от бебето, към момента не е направила изказване по отношение на тази вест.



Вярно ли е? Очаквате ли бебе?
МОЯТА ЕДАМ СТАВА МАЙКА!
Българските фенове също се вълнуват от тази вест, защото Йълдъз към момента плете интриги от екрана.

У нас сега се излъчва сезон 6 на сагата „ Опасно прелъщение “, което може би и ще се проточи, поради стартиралите риалити формати, които избутаха сериала, за голямо отчаяние на феновете му.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР