снимки Фейсбук/Иван Иванов, Забелязано във Варна“: Защо БТВ и Нова

...
снимки Фейсбук/Иван Иванов, Забелязано във Варна“: Защо БТВ и Нова
Коментари Харесай

Защо БТВ и Нова мълчат за случилото се в Билла във Варна, пита клиент

снимки Фейсбук/Иван Иванов, „ Забелязано във Варна “: Защо БТВ и Нова мълчат за случилото се в Билла във Варна, пита клиент

Що за хора живеят у нас и за какво ни е толкоз да съблюдаваме обикновени правила, които ще създадат живота на всички по-приятен? Всеки си задава този въпрос ежедневно, тъй като мотивите са доста. Но един варненец реши да покаже нещо в действителност неуместно и неуместно.

Той е снимал входа на нов магазин Билла в морския град, който наподобява бляскав, а градинката пред него е със свежа трева даже и в ужасните жеги. И тъкмо в зелената повърхност се вижда нещо в действителност възмутително. Ето какво описа в една от варненските групи във Facebook Иван Иванов:
“Това е новият магазин Билла над Гранд мол.
При съществуването на супер съвременен панер за изхвърляне на фасове и отпадъци, имаше над 50 фаса в градинката, към пейката, сред дъските на пейката.



Толкова красива градинка, няма 1 месец откогато е направено, и към този момент Ганя Мизерников е почнал да с*р*. Само за информация – за изхвърляне на фас в обичаната ви Гърция има санкция ”.



Снимките, които гневният жител демонстрира, приказват сами за себе си. А по отношение на санкциите, които се заплащат за хвърлен фас в Гърция, належащо е да се внесе конкретизиране. Всеки български град, всяка българска община има своя разпоредба за публичния ред, която има силата на локален закон. Във всяка такава разпоредба има избрана санкция за замърсяване на публичните пространства.



Разликата сред Гърция и България е, че там разпоредбите се ползват и служителят на реда в действителност ще ти напише акт, в случай че те види да си хвърляш фаса в градинката или на улицата. При нас бездействието на органите на реда пък е довело до това, че да забравим въобще, че обикновените правила би трябвало да се съблюдават.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР