снимка Янко Станев, фейсбукГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път в развитието

...
снимка Янко Станев, фейсбукГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път в развитието
Коментари Харесай

Янко Станев: ГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път на Варна от последните години

снимка Янко Станев, фейсбук

ГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път в развиването на Варна от последните няколко години. Преди идването на ГЕРБ на власт градът не получаваше такива дотации, както в този момент. Това съобщи за  зам.-председателят на Общинският съвет доктор Янко Станев и градски водач на Съюз на демократичните сили. 

Коалицията ГЕРБ-СДС ще направи всичко допустимо, с цел да има постоянна държава и да се изпълнят главните детайли във финансовата рамка, социално-икономическите ограничения и опазването на здравето, уточни той.

Ако не се влага и вкарват пари в стопанската система на Варна, няма по какъв начин да се чака повишение на приходите на варненци. Това е панацеята и вярното ръководство, означи Станев.

Баланс сред експертизата и политиката е измежду най-важните неща, които би трябвало да се случват на едни избори. Според Янко Станев ГЕРБ имат построени специалисти с помощта на това, че партията е съумяла да ръководи над 10 години.

„ Страхувам се от новите лица и новите специалисти, не знам дали са готови. Управлението е комплицирана просвета ”, разяснява варненецът с над 32 години стаж в политиката. Според него държавно управление на националния консенсус е единственият логически вид.  

 „ Този учебник на Костов за ликвидацията на Съюз на демократичните сили, който може да се озаглави „ Избори до дупка ”, прозира отвред. Абсолютно несериозно е. За мен резултатите демонстрират, че държавно управление би трябвало да има ”, посочи Янко Станев.

Ако обществените съвещания не се проведат, или се проведат в жанр „ Румен Радев ” с вдигнат пестник или пестник зад врата, няма да са от изгода за народа, е мнението на Станев.

На говорещите за политика сега им липсва дипломация. Политиката е изкуство на знаците, а знаците са главен феномен в дипломацията, добави той.

Общинският консултант от СДС разкри, че е очаквал получените на вота в неделя резултати: „ Наистина смятах, че Станислав Трифонов ще победи Българска социалистическа партия във Варна. Причината е, че всички нови неща, появили се в общественото пространство, са получавали доста необятна поддръжка във Варна. Бях сюрпризиран, че Слави не можа да вземе това, което във Варна обичайно вземат хората, които се явяват за първи път на избори ”.

При нови избори Мая Манолова няма да влезе в Народното събрание, само че там ще попаднат Патриотите, съобщи още Янко Станев. Според него вотът в чужбина звучи като драма, а не като премислено решение. Варненският водач на Съюз на демократичните сили означи, че не харесва преференциите, тъй като „ могат да пренаредят листите, само че отварят малки врати за различен тип избор ”. „ Ако би трябвало да бъда почтен, за мен преференциалният вот е нереален избор ”, показа варненският политик с над 30 години стаж.

 „ В България най-големият недостиг е на съдружна просвета. Такъв има даже в нашата коалиция, само че съдружна просвета не се построява за един ден, а за години ”, сподели още опитният общински консултант.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР