Снимка УикипедияПред Huawei стои криза на живот или смърт, обяви

...
Снимка УикипедияПред Huawei стои криза на живот или смърт, обяви
Коментари Харесай

Huawei е в криза на живот или смърт, казва шефът ѝ

Снимка Уикипедия

Пред Huawei стои рецесия " на живот или гибел ", разгласи създателят на компанията Рен Женгфей. Той е изпратил ново писмо до чиновниците на компанията, в което споделя, че е очаквал спора от години, само че не и той да придобие такива мащаби, оповестява CNBC, представена от Vesti.bg.

``
реклама

" Сега компанията е в рецесия на живот или гибел и първият ни приоритет е да окуражим екипа да продължи да работи. Вторият приоритет е да избираме и развиваме гении, да прибавяме " нова кръв " в системата си ", написа Рен, представен от CNBC, които са превели писмото му.

В текста Рен разказва някои от измененията, които предстоят пред оповестената от него неотдавна огромна метаморфоза на Huawei. Компанията ще промени структурата на предаване на отчети, както и ще понижи непотребните чиновници. Това ще включва унищожаване на повтаряемите длъжности и пренасяне на мениджъри на други позиции.

Рен напомня на чиновниците да внимават какви контракти подписват с клиентите и да се твърдят, че компанията ще получава парите си в точния момент. Целта е да няма проблеми и забавяния на потока от доходи. Също по този начин Huawei ще форсира пазаруването на значимо съоръжение, с цел да отговори на търсенето на клиентите си. Основната цел остава преструктурирането на компанията да се случи в границите на три до пет години.

В скорошно изявление с телевизия Sky Рен разяснява още, че е очаквал спор още преди години. Той разяснява още, че Huawei не се нуждае от американските компании, с цел да се оправи с производството и продажбите на съоръжение за 5G мрежи.

" Никога обаче не чаках разногласието да е толкоз под напрежение. Знаехме, че в случай че има два екипа, които катерят една и съща планина от двете ѝ страни, най-после ще се срещнем на върха и може да се скараме. Просто не чакахме разногласието да е толкоз под напрежение и да докара до подобен спор сред страна и компания ", разяснява още Рен.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР