Снимка УикипедияМинистърът на отбраната на Турция Хулуси Акар заяви, че

...
Снимка УикипедияМинистърът на отбраната на Турция Хулуси Акар заяви, че
Коментари Харесай

Турски министър: Армията ни е готова за операция в Северна Сирия

Снимка Уикипедия

Министърът на защитата на Турция Хулуси Акар съобщи, че въоръжените сили на страната са подготвени за интервенция в регионите на Северна Сирия, следени от терористи, заяви Анадолската организация.

``
реклама

" Подготовката ни за (операция в) Манбидж и на изток от Ефрат е приключена. Ние ще предприемем нужните стъпки, когато настъпи моментът и съгласно със заповедите на нашия президент ", сподели Акар на протест в южната турска провинция Хатай в неделя, предава Българска телеграфна агенция.

Акар акцентира, че Анкара няма предпочитание да заплашва териториалната целокупност на друга страна и че развитията в Сирия са въпрос на " оцеляване ".

Турският министър на защитата добави, че Турция е " опустошила " терористичните групи в района с интервенциите " Ефратски щит " и " Маслинова клонка " в Северна Сирия против Ислямска страна и против Кюрдската работническа партия (ПКК) и Силите за отбрана на народа (СЗН). Акар акцентира още, че Турция ще продължи да пази и морските си територии.

Той съобщи, че Турция се бори против терористичните организации, а не против кюрдската общественост в района. " Искам да кажа напълно ясно, че кюрдите са наши братя [и сестри]... Ние сме едно цяло и в никакъв случай не можем да бъдем разграничени ", сподели Акар.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР