Неизвестен факт от биографията си разкри сигурният победител в Като

...
Неизвестен факт от биографията си разкри сигурният победител в Като
Коментари Харесай

Зомбори разказа как оцелявал с нощни смени в бара на Халваджиян

Неизвестен факт от биографията си разкри сигурният победител в " Като две капки вода " Владимир Зомбори в изявление за NOVA.

„ Благодарение на оценката на хората на моя труд, получих самочувствие като актьор “, споделя Зомбори и признава, че родителите му се пробват го насочват към по-сигурни специалности като архитектура, да вземем за пример.

„ Битката да си един от най-хубавите у нас, когато става дума за изкуство, би трябвало да се извоюва. Поне три пъти съм желал да се откажа – преди 10 години имах интервал, в който работих като барман с нощни смени, с цел да изкарвам някакви пари, съобщи Блиц.

Нещата бяха доста зле финансово. По това време бях артист в Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Но трябваше да си заплащам наема, сметките, да пребивавам, да излизам с приятелите си. По-интересното е, че заведението, в което работих, се държеше от Кремена Халваджиян, която тогава нямаше концепция кой съм аз. Просто бях един от барманите там. До ден сегашен мои доста положителни и надарени сътрудници не изкарват задоволително пари. Ако не се завъртиш по малкия екран, никой няма да разбере какво можеш и какъв брой си добър.

Имах шанса и шанса и да имам този ефирен праймтайм, в който хората да ме виждат. Аз в никакъв случай не съм губил религия в себе си и не мисля, че ще се самозабравя. Обувките на славата са комфортни, отварят се и порти, които оферират забавни нови благоприятни условия. Благодаря на почитателите си и на публиката “, показа Зомбори в " Събуди се ".

„ Предизвиках се като артист в „ Като две капки вода “. Нагласата за театралната сцена е доста по-различна от тази в „ Капките “, където имаш три минути, с цел да се събереш. Едно е да разконцентрираш в режисура и да си забравиш текста, тъй като там можеш да нарушиш ритъма и да импровизираш. Но до момента в който върви музиката и забравиш текста, ти не можеш да спреш. Имаш движенческа партитура, която също е въз основата на музиката. Трябва да си 10 пъти по-концентриран.

Много хора ме питат дали ще стартира да се занимавам с музика. На тях давам отговор по този начин – това да можеш да пееш е единствено дребна част от това ти да правиш музика. Аз по-скоро съм добър подражател на именити хора, които са основали невероятна музика. Колкото и добре да я изпея, тези хора преди мен са написали невероятния текст, измислили са вълнуващите мелодии, което е в сърцевината на това да създаваш музика. Аз съм доста надалеч от това да върша музика и да бъда артист “, разкрива Владимир Зомбори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР