Снимка ТелеграфСпортен автомобил Мицубиши Ланцър Еволюшън“ 10 с постоянно задвижване

...
Снимка ТелеграфСпортен автомобил Мицубиши Ланцър Еволюшън“ 10 с постоянно задвижване
Коментари Харесай

Шефът на СДВР разкри тайни за най-новия звяр на полицията! Бегачката с 400 коня под капака изненадващо ще се ползва за...

Снимка " Телеграф "

Спортен автомобил „ Мицубиши Ланцър Еволюшън “ 10 с непрекъснато задвижване на четирите колела и мощ от 360 конски сили е най-мощното попълнение в гаража на столичния КАТ.

Автомобилът подарен на отдел „ Пътна Полиция “ от финансовото министерство през предходната година. Отнело е малко време да бъде оборудван с лампи на покрива, както и задна ризница и сега се употребява главно за конвой “, изясни шефът на КАТ – София комисар Тенчо Тенев, написа „ Телеграф “, представен от Блиц.

По думите му автомобилът може да се употребява и за респектиране на участници в гонки. Колата е на 20 000 благи, със спортни седалки „ Рекаро “, спирачни апарати „ Брембо “ и регистрационен номер Сухопътни войски 28218 ВТ.

Светлини са инсталирани както зад решетката на предницата, по този начин и на задната ризница. Мощността е реализирана с турбокомпресор, като в фабричен тип е 360 конски сили при 9000 оборота, само че шефът на КАТ изясни, че е към 4000.

„ Мицубиши Лансер “ е един от желаните коли за надпревари от високопланинския шампионат, като моторът може да се модифицира до над 500 конски сили.

След като се появи новината за облага на КАТ, мотористи започнаха с шеговити мнения в мрежата.

„ Най-после, че с астричките беше е.аси скуката да се гоним по „ Люлин “ и по „ Цариградско шосе “, бе единствено един от занимателните мнения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР