Снимка Симеон Йорданов, Забелязано в СофияУникално соц возило събра очите

...
Снимка Симеон Йорданов, Забелязано в СофияУникално соц возило събра очите
Коментари Харесай

Уникално соц возило събра очите на столичани и предизвика куп въздишки

Снимка Симеон Йорданов, " Забелязано в София "

Уникално соц возило събра очите на столичани и провокира куп въздишки и благи мемоари. Снимка на полския автомобил „ Варшава 223 ” се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София ” и стана мотив за хиляди лайкове и мнения, написа Блиц.

 

" Класика в София ", гласи текстът към фрагмента, който взриви мрежата. 

Очаквано, под фрагмента се завихри бурна полемика. Докато едни се възхищават на ретро возилото, създавано от 1951 до 1973 год във фабриките FSO, други бързат да отбележат какъв брой надълбоко бърка в джоба на притежателя си.

„ Хубаво купе и слаб мотор ”, „  Браво на притежателя, че я е възстановил до този тип! Но, като цяло соцвозилата си бяха чупливи кочини... ” и „ Харчи колкото БМВ 750 а не върви ”, са единствено част от мненията, свързани с минусите на возилото.

Намират се и такива, които да натрият носовете на огромните разбирачи. „ Мале Мале,седнали сукалчета да разясняват коли дет са ги виждали единствено на фотография хаха ” „ Заради такива разбирачи и страната пропадна ”, пишат те по адрес на огромните експерти.
„ Варшава 223 като тази или моята слиза под 10/100 извънградско при 70-80 км/ч, колкото й е оптималната скорост. По азбучник дават 12/100. Градско в случай че искаш да не изоставаш от трафика - гори над 20. Волга М21 е по-лакома. Моята гори с най-малко 3-4 литра повече от Варшавата, в случай, че и двете са в чудесно положение ”, отбелязва фейсбук консуматор.
 
„ Говореше се,че са правени от немски каски от Втората св. война ”, отбелязва млада дама.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР