Снимка Пресцентър на МВРЗа спецоперация под ръководството на Окръжна прокуратура

...
Снимка Пресцентър на МВРЗа спецоперация под ръководството на Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

Спецоперация на прокуратурата разкри 40 куб. м. незаконни дърва

Снимка Пресцентър на Министерство на вътрешните работи

За спецоперация под управлението на Окръжна прокуратура - Разград, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. В хода на интервенцията са разкрити 7 случая на крадени дърва за огрев, апаш от магазин, нелегално връзване към тръбопровод, общо девет закононарушения. Операцията е в осъществяване на заложените цели на основния прокурор Иван Гешев по противопоставяне на стандартната престъпност.

Ето и истинският текст на известието:

“Четири досъдебни, две бързи производства и две инспекции са формирани при профилираната полицейска интервенция, която се организира през днешния ден на територията на град Завет и селата Брестовене, Острово и Севар под управлението на Окръжна прокуратура - Разград. Установен е причинителят на кражба от търговски обект в село Веселец – 22-годишна жена от селото. В хода на интервенцията са разкрити 7 случая на крадени дърва. При осъществените претърсвания от парцелите на нарушителите са конфискувани над 40 кубика складирани дърва от типа „ цер “ без наложителна горска марка и съпътстващи документи. На един от адресите в село Острово, с изключение на на противозаконна дървесина, проверяващите се натъкнали и на непозволено свързване към водопреносната мрежа. Девет закононарушения са разкрити в хода на спецоперацията.

Пет контролно-пропускателни пункта бяха построени през днешния ден на входно-изходните артерии със задачата да реализират цялостен надзор над автомобилния поток. Мобилни екипа правиха инспекции на сечища, складови бази и цехове за преправка на дървен материал.

В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност бяха тествани 417 лица и 274 моторни транспортни средства. За установени нарушавания са формирани 62 фиша и 20 акта. Задържано в РУ-Кубрат е едно лице – причинител на побой, предизвикал междинна телесна щета на 23-годишен мъж от Варна. Връчени са 2 електронни фиша. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР