Снимка: pixabayАзиатските акции поевтиняват рязко днес, след като индексите на

...
Снимка: pixabayАзиатските акции поевтиняват рязко днес, след като индексите на
Коментари Харесай

Сривът на Уолстрийт повлече надолу и азиатските акции

Снимка: pixabay

Азиатските акции поевтиняват внезапно през днешния ден, откакто показателите на Уолстрийт и цената на петрола се сринаха през вчерашния ден, в резултат на възходящите опасения, че броят на новите случаи на ковид може да повлияе на темпа на възобновяване на стопанските системи, които отварят още веднъж след блокадите, написа profit.bg.

Азиатско-тихоокеанският показател на MSCI губи 1.3%. Австралийският главен показател падна с 1.74%, до момента в който показателят на сините чипове в Китай се намали с 0.67%.

Фючърсите на петрола бележат спад във втора поредна сесия поради опасенията към търсенето в международен мащаб, което натежа над валутите на страните производителки на нефт и на страните, които разчитат на износа на първични материали.

Китайският юан върви към най-големия си дневен спад от две седмици, което е знак за избягването на риска в Азия.

Трите съществени показателя на Уолстрийт през вчерашния ден паднаха с по над 5%, записвайки най-лошия си ден от средата на март, когато пазарите бяха в свободно рухване заради  неочакваните стопански блокади поради ковид.

Е-mini фючърсите на показателя S&P 500 нарастват с 1.1% в азиатската сесия през днешния ден, само че това не подкрепя изключително на пазарните настройки.

Японският показател Nikkei се намали с 1.22%, до момента в който южнокорейският KOSPI падна с 2.24%, откакто някои вложители взеха решение да приберат част от облагите си.

Новите случаи на COVID-19 скочиха в някои американски щати в последните дни, което породи опасения измежду специалисти, които настояват, че управляващите са облекчили ограниченията прекомерно рано.

Случаите в Ню Мексико, Юта и Аризона нарастват с 40% за предходната седмица, демонстрират калкулации на Ройтерс. Флорида и Араканзас са другите места, в които се регистрира сериозен растеж.

Федералният запас на Съединени американски щати излезе с мрачна икономическа прогноза в края на двудневната си среща тази седмица. Председателят на Фед Джером Пауъл предизвести, че следва “дълъг път ” към възобновяване.

Икономическите данни наподобява поддържат прогнозите на Фед, като броят на молбите за помощи при безработица към момента е повече от два пъти по-голям, спрямо пика от Голямата криза.

Цената на щатския лек недопечен нефт се намали с 1.87%, до 35.66 $ за барел, до момента в който брентът поевтиня с 1.43%, до 38.00 $ за барел в азиатската сесия през днешния ден, в резултат на опасенията към търсенето и огромното струпване на петролни ресурси в Съединени американски щати.

Мексиканското песо и норвежката крона поевтиняват по отношение на $, откакто спадът в цените на петрола засегна валутите на страните производителки на суровината.

Австралийският и новозеландския $ прекъснаха триседмичния си растеж.

Китайският юан пада с 0.3% и е на път да запише най-големия си еднодневен спад от 27 май.

Лихвата по 10-годишните щатски държавни облигации набъбна леко до 0.6853% през днешния ден.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР