Снимка ПиксабейВ Русия е починал лекар, който е лекувал Алексей

...
Снимка ПиксабейВ Русия е починал лекар, който е лекувал Алексей
Коментари Харесай

Почина д-р Максимишин, лекувал Навални в Омск

Снимка Пиксабей

В Русия е умрял доктор, който е лекувал Алексей Навални. На 55-годишна възраст умря доктор Сергей Максимишин, служител на интензивното поделение в болничното заведение в Омск, където след спешно кацане руският опозиционер Алексей Навални бе откаран в тежко положение.

Британският " Дейли Мейл "  подчертава, че лекарят е умрял ненадейно, откакто кръвното му налягане е скочило. Журналистите се свързаха с колежката на Максимишин Мария Морозова, която съобщи, че смъртта му е изненада за всички.

Галина Назарова, прессекретар на Министерството на здравеопазването в Омск, съобщи, че гибелта на уважавания доктор " няма специфичен генезис “. Според нея " мъжът беше болен, обезпокоен за околните си, той погреба родителите си тази година. Умира на работа, в интензивното си поделение, където работи. Той беше в болничното заведение, настанен беше в реанимация и там умря “. Като причина за гибелта е посочен инфаркт.

Твърди се, че точно Максимишин е управлявал лекуването на Навални след хипотетичното отравяне, написа " Монитор ", представен от bgonair.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР