Снимка: PexelsНад 1 милион гърци вече са ваксинирани. Това стана

...
Снимка: PexelsНад 1 милион гърци вече са ваксинирани. Това стана
Коментари Харесай

Над 1 милион гърци вече с ваксинирани

Снимка: Pexels

Над 1 милион гърци към този момент са имунизирани. Това стана в границите на " проведена и бърза " акция, разкри министър председателят Кириакос Мицотакис.

" С всяка минала седмица построяваме стената на имунитета, която ще ни разреши да оставим тази здравна рецесия зад себе си. Всъщност от април ще разполагаме с доста повече дози. И до момента в който времето се усъвършенства, то ще стане наш съдружник ", добави Кириакос Мицотакис.

По думите му пандемията от COVID-19 остава основно предизвикателство за всички.

Новите разновидности на ковид преобладават в Гърция. Британската разновидност, която е доста по-заразна, усилва броя на хоспитализациите.

Премиерът Кириакос Мицотакис прикани гърците, при отбелязването на днешния Цикнопемпти, 11 дни преди началото на гръцкия православен пост, когато гърците обичайно се събират, с цел да ядат месо на скара – да бъдат със фамилията си и да заобикалят да ядат с другари, в опит да се предотврати разпространяването на вируса.

" Би било тъпо да нанесем огромна щета в този момент, когато можем да забележим края ", сподели още Кириакос Мицотакис.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР