Снимка: PexelsМинистърът на транспорта Росен Желязков разкри в интервю пред

...
Снимка: PexelsМинистърът на транспорта Росен Желязков разкри в интервю пред
Коментари Харесай

Росен Желязков: Цената на таксиметровите услуги ще поскъпне с 1 лев

Снимка: Pexels

Министърът на превоза Росен Желязков разкри в изявление пред " Нова телевизия ", че цената на таксиметровите услуги ще нарастне с 1 лев.

" Миналата седмица се срещнах с представителните браншови организации в таксиметровия отрасъл. Изпратихме им последния вид на Наредба 34. Там едно е главното искане и то е за превъзмогване на последствията от понижения пътникопоток – става въпрос за първичната такса. Предложението, което в началото бяхме разгласили за публично разискване, беше първичната такса да бъде от 2 до 3 пъти размера на долния предел от цената, избрана от съответните Общински препоръки на обитаемоте места – сподели Желязков. – Мисля, че ще намерим съгласие с таксиметровия отрасъл в тази посока. Това ще докара, може би, до повишаване на цената на таксиметровия транспорт с към лев, като последна сума. Мисля, че след седем тодини липса на каквито и да е промени, изискуем това на сътрудниците от таксиметровия отрасъл. А дали такситата да могат да се движат в бус лентите, е от компетенцията на Общинските препоръки, тъй че те ще решат по този въпрос “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР