Снимка: PexelsБащата на починал от Ковид абитуриент ще връчва стипендия

...
Снимка: PexelsБащата на починал от Ковид абитуриент ще връчва стипендия
Коментари Харесай

Бащата на починал от Ковид абитуриент ще връчва стипендия в негова памет

Снимка: Pexels

Бащата на умрял от Ковид зрелостник ще връчва стипендия в негова памет. Припомняме, че Христо Денев си отиде от този свят през предходната година. Сега неговият татко ще подкрепя изявени възпитаници от ОУ „ Петко Р. Славейков “ във Велико Търново.

Адвокат Иван Денев нашумя с настояването си да стане ясна повода за гибелта на сина му във великотърновската болница, след боледуване от COVID-19. Починалият Христо беше регистриран и като първата най-млада жертва на корона вируса у нас.

„ Кампанията е по наша самодейност и е за предоставяне на стипендии на даровити деца, които учат в учебни заведения, където се е обучавал нашият наследник. Едното от тях е ОУ „ Петко Р. Славейков “, другото е Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Ангел Попов “ ”, сподели Иван Денев.

„ Идеята е неговата памет да бъде жива и името му да бъде споменавано със блян към познание и рационализиране ”, сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР