Снимка от страницата People of Sofia обиколи социалните мрежи и

...
Снимка от страницата People of Sofia обиколи социалните мрежи и
Коментари Харесай

Любов, пламнала във Варна, крепи семейство близо половин век

Снимка от страницата " People of Sofia " обиколи обществените мрежи и събра повече от четири милиона лайкове. Двама души, хванати за ръка, като че ли герои от остарял любовен филм.

Те са дружно за от 48 години. През 70-те години тя работи в Министерство на превоза, а той е инженер, конструира плавателни канали и уреди. Срещат се във Варна.

" Трябваше да съм доста самоуверен, когато й желаех ръката. Тя беше една от видните хубавици на София. Може би взаимното почитание, след едно по-дълго общуване е формулата на любовта ", сподели Тодор Белмустаков.

Историята на Малина и Тодор е урок за обичане. Винаги са двама, във всичко и все пак. Имат наследник - Ивац и внучка. Имат и приемна щерка, която през днешния ден живее в Холандия.

За външния им тип се грижи брачната половинка му Малина, която сама шие всичките им облекла. Докато тя шие, всяка вечер, инженер Белмустаков чертае и пресмята откритието на живота му – машина, което да дълбае водни канали. Хората, които ги познават ги назовават господин и госпожа Бланш. Споделят, че непрестанно си споделят, че се обичат. Двамата си спомнят с  усмивка за терзанията на младостта.

В дома на семейство Бланш посрещат и изпращат с обич, тъй като единствено тя има смисъл когато погледнеш обратно във времето.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР