Снимка: ludogorets.comЛудогорец победи с 4:0 Пирин в Благоевград в последен

...
Снимка: ludogorets.comЛудогорец победи с 4:0 Пирин в Благоевград в последен
Коментари Харесай

Лудогорец разгроми Пирин, стана трети в класирането

Снимка: ludogorets.com

„ Лудогорец ” победи с 4:0 „ Пирин ” в Благоевград в финален мач от 7-ия кръг на Първа лига. 

Всичките попадения за първенците паднаха след почивката, като вкараха Георги Терзиев, автогол си означи резервата на " орлетата " Казуки Такахаши, а се разписаха и запасите Матиас Тисера и Жоржиньо, съобщи Българска телеграфна агенция.

Първата част не предложи съвсем никакви страсти, като „ Лудогорец ” не съумя да насочи прецизен удар в очертанията на вратата на Янко Георгиев. Официален дебют за „ Пирин ” направиха Ради Цонев и Чебраилс Макрецкис.

Отборът от Разград съумя да открие резултата бързо през втората част, без да наложи даже напън. В 50-ата минута Кирил Десподов извърши корнер отдясно, а Георги Терзиев изпревари Христофор Хубчев и с глава насочи тъкмо топката в мрежата. Това бе първи гол за бранителя в шампионата от 2015 година насам.

Веднага по-късно Радослав Цонев имаше късмет да изравни за „ Пирин ”, само че Игор Пластун направи своевременен шпагат.

Упражнението се повтори в 64-ата минута. Тогава Десподов още веднъж центрира от корнер отдясно, Жан Карничник отклони топката на задна греда, където японецът Казуки Такахаши се опита да избие топката с левия крайник, само че не я уцели и откакто се отби в десния му крайник влетя в мрежата.

В 78-ата минута при контраофанзива Десподов изведе Матиас Тисера, който копна топката над излезлия да го пресрещне вратар Георгиев - 3:0. След това се стигна и до четвърти гол, като Игор Тиаго подаде на Жоржиньо, който технично копна топката около Янко Георгиев за 4:0.

В класирането съставът на Анте Шимунджа събра актив от 13 точки и се изкачи на третото място поради по-добрата си голова разлика от тази на ЦСКА. Пирин пък е 14-и с точки от седем изиграни срещи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР