Снимка: Live.varna.bgРаботилници - по заснемане и монтиране на клипове на

...
Снимка: Live.varna.bgРаботилници - по заснемане и монтиране на клипове на
Коментари Харесай

Фестивал създава клипове „Защо обичам Варна“

Снимка: Live.varna.bg

Работилници - по снимане и монтиране на клипове на тематика „ Защо обичам Варна “, по драматургия, анимация, актьорско майсторство и музика са планувани в границите на фестивала за детско и младежко медийно изкуство " Арлекин " , който ще се организира за  седма поредна година във Варна от 9-ти до 12-ти юни, написа Live.varna.bg. 

Форумът се осъществя от Сдружение „ Арлекин “, с поддръжката на Община Варна. В събитието са включени разделите: кино и телевизия, радиопредавания, ютуб канали и музикален конкурс за осъществяване на песни  от филми. Участниците са деца и младежи  от България,  Белгия,  Бразилия,   Германия,  Гана,  Грузия,  Италия,  Индия,  Израел,  Македония,   Молдова, Полша,   Русия, Сърбия,  Франция,   Хърватска  и Украйна. 

 

Фестивалът ще започва на 9-ти юни от 19ч. с шествие - вид махленски спектакъл, което ще приключи с церемониален концерт пред входа на Морска градина. Официалното разкриване е на 10-ти юни от 9:30 часа в зала „ Пленарна “ на Община Варна. Програмата включва още показване на медийни продукции и отбрана пред професионално жури, уъркшопове с лектори  доцент Юрий Дачев, доц. Радостина Нейкова и инж. Валя Ковачева. Специален посетител учител и член на жури щe e италианският артист, драматург и режисьор Фабрицио Романьоли.

Награждаването на отличените медийни артикули в другите категории ще бъде на 12-ти юни от 20:00 часа в Летен спектакъл в Морската градина. След това ще бъде извършен музикалният конкурс " Киното, моя обич моя ария " за осъществяване на песни от филми,  с директор  доцент Етиен Леви.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР