Снимка: ФлагманЛуксозно бургаско БМВ с леснозапомнящ номер е катастрофирало зрелищно

...
Снимка: ФлагманЛуксозно бургаско БМВ с леснозапомнящ номер е катастрофирало зрелищно
Коментари Харесай

Мартин Пенчев помля бялото си БМВ след зрелищна катастрофа на бул.”Тодор Александров” в Бургас

Снимка: Флагман

Луксозно бургаско БМВ с леснозапомнящ номер е аварирало зрелищно през днешния ден на бул. ”Тодор Александров ” , заяви Флагман.бг. 

Зад кормилото на автомобила е бил добре познатият в града Мартин Пенчев, досегашен модератор на една от огромните фейсбук групи в Бургас, прочул се в цяла България поради това, че потегли да стачкува с мощен джип с съветска регистрация против високите цени на горивата. Пенчев живее в Поморие със фамилията си и ръководи сполучлив бизнес с отдаване на коли рент а кар.

Ицидентът е станал малко след 12 часа, а другият участник е товарен автомобил Мерцедес.

Според показанията, които полицейски чиновници са снели на мястото на случая, Мерцедесът е лишил преимуществото на БМВ-то на Мартин Пенчев . Предстои обаче да се прегледат и видеозаписите, с цел да се откри фактическата конюнктура.

От злополуката няма потърпевши, само че първокласният автомобил, ръководен от Пенчев е помлян. Колата безусловно се е нанизала в мантинелата, описаха очевидци.

 Припомняме, че преди няколко месеца Мартин Пенчев смаза различен първокласен автомобил – БМВ откакто го заби в асфалтополагаща машина на изграждащия се към оня миг четирилентов път сред Ахелой и Поморие.  От „ Брилянт Слънчев бряг ” тогава оцениха,че вредите са на стотици хиляди и се заканиха да съдят Мартин Пенчев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР