Снимка: Фейсбук/Мария БакаловаРазкриха следващите проекти, в които ще участва Мария

...
Снимка: Фейсбук/Мария БакаловаРазкриха следващите проекти, в които ще участва Мария
Коментари Харесай

Разкриха следващите проекти, в които ще участва Мария Бакалова

Снимка: Фейсбук/Мария Бакалова

Разкриха идващите планове, в които ще взе участие Мария Бакалова. Българката е номинирана за " Оскар " поради ролята си във кино лентата " Борат 2 ".

Тя ще се снима в трилъра " Тела, тела, тела " дружно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, заяви Дедлайн. Режисьор ще е Халина Рейн. Подробности за сюжета не са известни, само че осведомени с плана го разказват като филм за поредност от убийства

" Толкова съм разчувствана да споделя с вас идващия си план, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб! ", написа Мария Бакалова на страницата си в Instagram.

Продуцирането и финансирането се обезпечава от компанията A24, която стои зад " Минари ", " Лейди Бърд ", " Нешлифовани диаманти ", " Вади ножовете ".

Мария Бакалова беше относително незнайна, до момента в който Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в " Борат 2 ", написа Дедлайн. Тя ѝ донесе ласкави мнения от рецензията и поредност оценки, в това число и номинация за Оскар за актриса в поддържаща роля.

Актрисата е определена и за присъединяване в комедията на Джъд Апатоу " The Bubble " (Балонът).

Мария Бакалова разгласява в Instagram фотоси от фотосесия за списание GQ. В съпътстващата публикация написа, че филмът " Борат 2 " е незабравим освен със сцената с Рудолф Джулиани, само че и с пробива на актрисата Мария Бакалова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР