Снимка: Фейсбук, Христо ИвановАктивисти на Да, България! и сдружение БОЕЦ

...
Снимка: Фейсбук, Христо ИвановАктивисти на Да, България! и сдружение БОЕЦ
Коментари Харесай

Да, България! и сдружение БОЕЦ настояват за конкретно място на протест

Снимка: Facebook, Христо Иванов

Активисти на " Да, България! " и съдружие БОЕЦ стачкуват пред постройката на Столичната дирекция на вътрешните работи. Те упорстват да бъдат позволени на следващия ден до съответно място на митинг, оповестява БНР.

Активистите на " Да, България! " и съдружие БОЕЦ упорстват да бъдат позволени до входа на постройката на Народното събрание, който се намира от страната на Националната художествена изложба, а точно откъм улица " Малко Търново ".

Тъй като такова заявление е било подадено в Столична дирекция на вътрешните работи преди дни и в Столична община, през днешния ден в късните следобедни часове е станало ясно, че на " Да, България! " се отхвърля това място за митинг, а деятелите се насочват пред стълбите на Българска народна банка, където беше и предходният огромен митинг в центъра на София.

Александра Стеркова, активистка на " Да, България! ":

" Видяхме, че в съгласувателното писмо в действителност се отхвърля да бъдем там, където сме декларирали и ни препращат на място пред паркинга на Българска народна банка. Имаме два декларирани митинга - единият от страна на младежката организация " Млада България " и различен от страна на политическа партия Движение " Да, България! ". Ние сме разнообразни, имаме разнообразни послания. Това, което се случва в действителност, е причина за ескалиране на напрежението ". 
 
Тече среща сред управлението на Столична дирекция на вътрешните работи и част от протестиращите от " Да, България! ".
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР