Снимка Фейсбук/Арман БабикянПо указа, в който става ясно във вторник

...
Снимка Фейсбук/Арман БабикянПо указа, в който става ясно във вторник
Коментари Харесай

Бабикян: Няма договорки? Нима? А ние сме марсианци?!

Снимка Фейсбук/Арман Бабикян

По указа, в който излиза наяве във вторник или в петък завършва Народното събрание ще се разбере на кого му стиска?! Това не трансформира датата на изборите! Не трансформира " тънките сметки "! Но ще покаже дали някой се опасява от Гешев и дали Бюрото на преторианците му ще остане цяло в негова услуга!

Това написа Арман Бабикян в персоналния си профил във фейсбук.

Правилникът, представен от Митева, бе прегазен няколко пъти, само че в този момент... не може? Нима? За това ли със свещ бяха търсени подписи от Има Такъв Народ през нощта? Браво на Филип! Стиска му! Удивително беше, че без да има декрет на Радев, две от парламентарните групи имаха подготвеност със заключителни заявления - Движение за права и свободи и ГЕРБ!!! Чудо! Няма сделки? Нима? А ние сме марсианци?! Като опре ножът до кокала се разбягват като пилци... Сега ще забележим датата за разформироване от господин Радев, с цел да сме наясно с всички участници в защитата на охранителите!, написа още Арман Бабикян в персоналния си профил във фейсбук.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР