Снимка: ДарикПо-рано днес стана ясно, че една от продуцентките на

...
Снимка: ДарикПо-рано днес стана ясно, че една от продуцентките на
Коментари Харесай

Един от последните постове на Весела Тотева: Злото не спи... Дебне... И чака новата жертва

Снимка: " Дарик "

По-рано през днешния ден стана ясно, че една от продуцентките на " Нова телевизия " Весела Тотева е умряла единствено на 39 години. В един от последните си постове във фейсбук тя разяснява новината за това, че двама младежи от Бургас са в болница зааради невъздържание с опиати.

``
реклама

Ето какво е написала тя:

" Още когато прочетох новината, че млади момчета са се свлекли на земята без забележима причина бях сигурна, че злото наречено опиати ги е повалило. 
Докато родителите считат, че децата им не са наркомани, тъй като пушат САМО трева такива ужасяващи вести ще пълнят осведомителните уеб сайтове и полицейските бюлетини.
Наркотиците през днешния ден са непознати, даже лекарите доста постоянно не могат да схванат какво вещество има в тях.
Лицето на употребяващия е ново, лицето на разпространителя е ново. Докато лежим на старите способи на предварителна защита, лекуване и въобще говорене по тематиката този вид нещастия ще зачестяват. 
В България младежите, децата ни живеят в риск. Никой не е квалифициран... А злото не спи... Дебне... И чака новата жертва ".



Весела Тотева работи в телевизия от 2001 година Започва като престъпен кореспондент, само че след това се задълбочава в проучване на човешката душа. Особено обичани герои са й хората отвън закона. Това не е инцидентно, тъй като още от дребна Весела е бунтовник и постоянно е минавала от тъмната страна. 8 години от живота й минават в борба с хероина, който тя назовава нейната огромна обич. След като през 2001 година се измъква като по знамение жива, тя написва книгата „ Падение и избавление ”. Тя е лична изповед, поради което единствено за една година са продадени повече от 3 000 копия. Скоро започнаха и фотосите на игрален филм по книгата за живота на Весела. Любопитното е, че основната роля в лентата е поверена на щерка й.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР