Снимка БулнюзТежък пътен инцидент е станал преди минути във Видин,

...
Снимка БулнюзТежък пътен инцидент е станал преди минути във Видин,
Коментари Харесай

Линейка се обърна на централен булевард във Видин

Снимка Булнюз

Тежък пътен случай е станал преди минути във Видин, научи организация BulNews. Лек автомобил „ Дачия “ е блъснал странично кола за спешна помощ на бул. „ Панония “. Сблъсъкът е бил много мощен, защото предната част на колата е изцяло размазана. И двамата участника в злополуката към момента на посред кръстовището и по този начин лимитират минаването през него.

На мястото на случая има патрул на полицията, който работи по изясняването на аргументите за него. На този стадий няма информация дали колата за спешна помощ е била с пациент и включена сигнализация. Не е ясно и здравословното положение на двамата водачи. Повече информация се чака в утрешния бюлетин на полицията във Видин. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регист
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР