Снимка: БулфотоЗапочна тестването на трамвайното трасе по ул. Граф Игнатиев.

...
Снимка: БулфотоЗапочна тестването на трамвайното трасе по ул. Граф Игнатиев.
Коментари Харесай

Над 140 почистващи машини работят по всички основни булеварди и улици в София

Снимка: Булфото

Започна тестването на трамвайното трасе по ул. " Граф Игнатиев ". Това съобщи на брифинг пред публицисти заместник-председателят на Столичния общински съвет Николай Стойнев, написа novini.bg.

" Продължава работата по обекта. Махнахме загражденията там, където не са нужни. Преработката се постанова поради инспекциите на Столична община и поради нередностите, които откриваме ", разяснява той.

" Може да се каже, че обектът ще бъде приключен, когато мине през всички приемателни комисии ", добави Стойнев и разясни, че има още време, до момента в който ремонтът бъде приключен.

Участие взе и зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев. " Всички корекции ще са за сметка на изпълнителя. След като мине през приемателна комисия, трамвайното трасе ще бъде пуснато ", посочи той.

" Днес ще създадем тест на трамвайното трасе. Сутринта ще бъде пуснато електричеството и ще тръгнат мотриси по трасето. През целия ден ще се ревизира дали има някакви нарушавания ", разкри Крусев.

Зам.-кметът на София разяснява и ситуацията в София след снеговалежите.

" Над 140 почистващи машини работят сега по всички съществени булеварди и улици, с цел да се оправят със снега в София. Към този миг няма забавяне на градския превоз. Призоваваме жителите да го употребяват него за напредване ", заключи той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР