Снимка: БулфотоВреме е за операция чисти ръце“ по отношение на

...
Снимка: БулфотоВреме е за операция чисти ръце“ по отношение на
Коментари Харесай

Манолова: Борисов, Нинова и Карадайъ да оттеглят партийните си предложения за членове на КЕВР

Снимка: Булфото

Време е за интервенция „ чисти ръце “ във връзка с регулаторите. Борисов, Нинова и Карадайъ да отдръпват и да не вършат партийни оферти за членове на КЕВР. Да има същинско, почтено съревнование и бистрота при избора на ръководител на КЕВР.

Време е регулаторите да спрат да бъдат клонове на партийни централи.
Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова във видео онлайн във Facebook, откакто стана ясно, че ГЕРБ са отдръпнали предлагането си за ръководител на КЕВР в лицето на Пламен Младеновски, написа 19min.bg.
Днес е прекрасен ден за българската народна власт и за българските консуматори. ГЕРБ отдръпнаха единствената кандидатура за ръководител на КЕВР. Този, за който особено трансформираха Закона за енергетиката, защото той нямаше изискуемия 10-годишен професионален стаж. Те трансформираха закона, тъй че и пет години професионален опит да са задоволителни за началник на КЕВР. От „ Изправи се.БГ “ алармирахме още преди месец, когато променяха закона, че това се прави особено за П.М., напомни Манолова.
Призовавам след отдръпването на предлагането на ГЕРБ за ръководител на КЕВР, депутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да отдръпват и другите кандидатури, тъй като това са партийни назначения. Те са били в енергетиката и служат на енергийните сдружения, а не на жителите. Време е КЕВР в действителност да е самостоятелен. Да се даде опция на потребителските организации, на експертните организации, на жителите да създадат свои оферти за състава на регулатора и КЕВР в действителност да е самостоятелен. Долу ръцете от КЕВР! Дами и господа народни представители, освободете КЕВР от партийния си напън, прикани Манолова
Тя акцентира, че измежду предложенията има някогашен изпълнителен шеф на Топлофикация, член на надзора на Топлофикация, партийни районни кметове и други лица на високи позиции, назначени от огромните партии.
Партиите в Народното събрание да сключат пакт за невмешателство в работата на самостоятелните регулатори. След като изберат ръководител и членове на КЕВР, препоръчани от жителите, депутатите да изтрият телефоните им и да не им се обаждат. Да ги оставят да работят без значение и да обезпечават баланс сред потребителите и сдруженията. Този регулатор досега работеше по метод, диктуван от партийните централи, в полза на огромните, на стопански мощните, на енергийните сдружения. Време е това да бъде прекъснато, съобщи ръководителят на „ Изправи се.БГ “.
С отдръпването на единствения претендент за началник на КЕВР те се пробват да избягат и от отговорността за гладните протести наесен. Такива ще има поради високите сметки за ток, вода и парно. Въпреки че Борисов даде обещание над 40% понижение на цената на природния газ, сметките за ток, парно и вода бяха исторически най-високите през март и април, а от 1 юли хората ще заплащат с 22% по-скъпо парно, с 15% по-скъпа вода, по-скъп ще е и токът. За всичко това отговорността е на самостоятелния КЕВР, добави тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР