Снимка: БулфотоС отворени врати и безплатно консултиране и изследване за

...
Снимка: БулфотоС отворени врати и безплатно консултиране и изследване за
Коментари Харесай

Безплатно изследване за ХИВ/СПИН на входа на Морската градина във Варна

Снимка: Булфото

С отворени порти и гратис консултиране и проучване за ХИВ/СПИН Варна се включи в Националната лятна АНТИСПИН акция. доктор Янка Драганова , шеф на Дирекция „ Надзор на заразните заболявания ” към Регионалната здравна ревизия (РЗИ) – Варна, напомни, че акцията е стартирала на 15 август и ще продължи до 15 септември, като през тези дни Регионалната здравна ревизия провежда „ Месец на отворените порти “, написа Moreto.net.

Всички искащи могат да се съветват и изследват за ХИВ/СПИН гратис в стая 501 в дните понеделник, сряда и петък от 9.00 до 12.00 часа и от 12.30 до 16.00 часа. 

Д-р Янка Драганова добави, че взаимно с Община Варна и неправителствени организации през днешния ден и на 11 септември за времето от 15.00 до 17.00 часа пред един от комерсиалните центрове и на входа на Морската градина ще се организира анонимно и гратис консултиране и проучване за ХИВ/СПИН. На неправителствени организации са раздадени бързи проби, с цел да бъдат изследвани рискови групи. Здравни материали и особено готови брошури са раздадени и на здравни посредници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР