Снимка БулфотоРемонтите, които се извършват в момента по АМ Тракия,

...
Снимка БулфотоРемонтите, които се извършват в момента по АМ Тракия,
Коментари Харесай

Обещание: Ремонтите на АМ Тракия приключват до края на юни

Снимка Булфото

Ремонтите, които се правят сега по Автомагистрала " Тракия ", би трябвало да приключат до края на юни, заяви Иван Досев - шеф на Дирекция " Поддържане на пътната инфраструктура " в АПИ, заяви trafficnews.bg .

По Автомагистрала " Хемус " два от ремонтите ще продължатобаче  през целия летен сезон. Те са при 19 км при с. Потоп, както и тръбата на тунел " Витиня ".

От АПИ и Пътна полиция означиха, че се чака доста засилен трафик през летния сезон. Трафикът на тежкотоварни коли още веднъж ще бъде спиран в пиковете часове.

" По всички ГКПП-та в страната се раздават листовки за водачите на непознатите коли. Те са преведени на над 10 езика, като в тях са разказани възбраните, както и санкциите и глобите, които ще бъдат подхванати ", съобщи Калоян Драганов от Пътна полиция.

Глобите за водачи на тежкотоварни коли са в размер на 300 лева, както и краткотрайно лишаване на свидетелството на ръководство на автомобила, заяви БГНЕС.

До 7 юни пък се лимитира скоростта на придвижване на 90 км/ч в сектора от км 88 до км 89 на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас заради полагане на хоризонтална маркировка и монтаж на мантинели. Шофьорите да се придвижват с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават пътната сигнализация.

Вчера министър председателят Бойко Борисов подреди незабавна инспекция на всички заграждения по автомагистралите поради зачестили произшествия с животни на платното.

" В момента те към този момент се обхождат като се отстраняват по-малките проблеми ", прецизираха от Пътната организация и допълниха, че от идната седмица ще започва ремонтът им. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР