Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов по-внимателно да си огледа министрите, призова

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов по-внимателно да си огледа министрите, призова
Коментари Харесай

Симеонов намекна на Борисов да провери имот на Ангелкова

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов по-внимателно да си огледа министрите, прикани водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов, заяви Нова тв.

В коридорите на Народното събрание Симеонов коментира имотния скандал и загатна, че има още членове на кабинета, забъркани в него.

Лидерът на НФСБ даже уточни съответен адрес на парцела – столичния квартал „ Овча купел “, ул. „ Бързарица “ 2, само че отхвърли да назове имена.

„ 142 квадратни метра за 61 хиляди лева Намерете кой е “, прикани Симеонов публицистите в Народното събрание. Според него парцелът на въпросния министър е закупен през 2008 година, която се счита за пикова в цените.

Справка демонстрира, че апартаментът на въпросния адрес, представен от Симеонов, е на министъра на туризма Николина Ангелкова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР