снимка БулфотоОгромна грешка допусна служебният министър Стойчо Кацаров с последната

...
снимка БулфотоОгромна грешка допусна служебният министър Стойчо Кацаров с последната
Коментари Харесай

Бившият здравен министър към служебния: Насилствената имунизация е огромна грешка

снимка Булфото

Огромна неточност позволи служебният министър Стойчо Кацаров с последната си заповед, като постанова силово имунизация. Това разяснява във фейсбук някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.

Ето какво разяснява той:

Бургас и Велико Търново към този момент са в алената COVID-19 зона по заболяемост.

И двете области с по 271 на 100 000 души.

Съвсем скоро София, Пловдив, Пазарджик и Търговище ще са също червени.

Четох деликатно заповедта на здравния министър и се чудя какъв брой обекта са дали поръчка, че ще работят със 100% потенциал при осъществяване на изискванията - имунизирани гости и личен състав, преболедували или PCR тест?

Изключено е РЗИ да ги управлява съответно, откакто в инспекциите работят по 20-25 индивида (в София са двойно), а те карантинират, имунизират, вкарват в системата позитивни и така нататък

Мерките в заповедта бяха обяснени като стимулиращи, само че са действително симулиращи.

Представеният с фанфари проект за действие, с сякаш ясни хоризонти и граници към този момент публично е хвърлен в кошчето за отпадък, тъй като “ще се ползват ограниченията по проекта изборно, следейки обстановката, по този начин както преценим ”. Последното е откъс на здравния министър.

В заповедта си Стойчо Кацаров обаче е направил опит за силово налагане на имунизацията. Груба неточност! Обществото усети натиска и реагира на мига.

И преди съм казвал, че започнеш ли да си играеш с хората на правилото “моркова и тоягата ”, те ще избягат и от моркова, и от тоягата.

Ваксинационната акция не трябва да е силова насила и държавен напън!



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР